Sliby

Sliby

Anotace: Jak naivně a s důvěrou člověk stále slepě věří...

Ač nejsi Bůh tak přesto trestáš,
stále trýzníš
potkávám tě na tvých cestách,
kde slibuješ, že už neublížíš

Proč stále katovi
na špalek dobrovolně sedám
snad jen ten Bůh to ví
jak ze dna se znovu vždy zvedám

A zase ti uvěřím
že slunce už nespálí
že kat nevládne mečem svým
že bolest a smutek jsou už vpovzdálí
Autor Ninala, 12.01.2006
Přečteno 370x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí