Poslední tanec

Poslední tanec

Anotace: už netančím...

Rozplynula se vidina
nového začátku.
Zmizela s obláčkem
cigaretového dýmu.
Utopila se v sklenici vína.
A já chci začít pozpátku.

Zmizeli vyhlídky nového života.
Ztrácí se v iluzi,
halí se do hávu nenaděje.
Šeptáš mi, pláčeš, křičíš:
"Chci Tělo Tvoje!!"

Odejdu, bolet to nebude.
Srdce se svírá a zvrací
z té melancholie konců.
Slzy se přilepí na špinavou okenní tabuli.
Opouštím tě, při jednom
z našich posledních tanců.
Autor Lucie Tee, 21.10.2010
Přečteno 312x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí