ZEMŘU TI

ZEMŘU TI

Anotace: variace na infernální téma

Zemřu ti před očima
en face i z profilu
zmizím
díl
po
dílu
jak trapná pantomima

Zemřu a
kýho výra
vbodnu se do tvých očí
jak ticho
do šejkspíra
na něhož
tupci
močí

Zemřu ti
v cuku letu
tiše a bezchybně
můžeš se zálibně
oddávat rozzz-rozzz-letu

beru tě
za perutě
nikoli
za slovo
miluju
miluju

těžkou jak olovo

zemřu ti po nechuti
děs plive do hnízda
než v kapkách
těžké
rtuti
cizí
kov
zahvízdá

bychom se znovu dali
na cestu necestu
zemřu ti tiše v dáli
bez větších
protestů

Zemřu ti na polštáři
který jsi vyšila
zemřu ti
na tvé tváři
která se
zbarvila

do lila alkoholu
do modra bez moře
zamířím pěkně dolů
ty zůstaň nahoře

Zemřu a
třesky plesky
a hromy a i blesky
cik cak a bla-bla-bla

jak anděl
zemřu
hezky

ty
usneš
zesláblá

...
Autor Styxian, 12.01.2006
Přečteno 329x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Teda, tak to je síla. Nějak překonáváš i mé dosud nejoblíbenější autory. Tlesky tlesk.

27.04.2006 13:48:00 | semiramis

Tak to má šmrnc a dynamiku...a silná slova...moc povedená...!!!

12.01.2006 10:59:00 | Milano

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí