Po noci ráno

Po noci ráno

Anotace: Jediná noc a nikdy víc. A co když to není tak jednoduché?

Po ránu v zmuchlaných peřinách
topíš mé jméno v kocovině.
Štěstí se měří v vteřinách
a hlava bolí po víně.
Zapni košili, vrať mi klíč.
Jako když kohout zakokrhá
probuzení. Ať už jsi pryč.
V ulicích už tě ztratí mlha.
Někde jí z kapsy vypadneš
a ona brzo zapomene.
Moc si tě přeju ztratit též.
Stýskání není dovolené.
Poslouchej, co jsem neřekla.
Vzpomínej, co se ještě stane.
Půjdeme spolu do pekla.
A naše duše rozestlané?
Ty přece půjdou za námi.
Přiznáme, že jsme se neznali,
schování mezi stěnami
nevybarvené mandaly
nazvané třeba... ŽivoTy.

A nebo... ŽivoJá.

Jenom ne ŽivoMy...
Autor Descardea, 22.10.2010
Přečteno 375x
Tipy 8
Poslední tipující: Dementaire, Jeněcovevzduchukrásného, James Libustka, Désolé, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ten začátek je úžasný :)

19.11.2010 15:13:00 | Dementaire

Tak teď už Ti nevěřím, že nepiješ, to je jistě alkoholismus!:-)

31.10.2010 17:36:00 | Jeněcovevzduchukrásného

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí