Myšlenky na jiného

Myšlenky na jiného

Anotace: ......

Myšlenky mé tmou se plazí.
Někdo mi pomocné lano hází.

Dívám se upřeně na obraz v mlze,
snažím se, snažím, nevidím skrze.

Mlha se rozplyne. Nahoře stojí,
ten, kdo mě miluje a kdo se bojí.

Bojí se, bojí. Čeho? Nikdo neví.
Nahoře na skále, jeho strach se zjeví.
Bojí se lásky snad? A nebo mě?

Můj zachránce ví, čí je srdce mé.
Nepatří jemu a nikdy nebude.
Odejdi pryč ty strašný přelude!!
Autor Ainien, 22.10.2010
Přečteno 339x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí