Když popré...

Když popré...

Anotace: ....

Když poprvé se dotkly naše rty,
mé srdce poskočilo.
Když poprvé donesl jsi mi květy,
ze zármutku to bylo?
Když poprvé dotkly se naše ruce,
o lásce jsme snily.
Když poprvé spojily se naše srdce,
jiné vztahy shnily.
Když poprvé dotkla se naše těla,
plná lásky byla.
Když poprvé jsem nevěděla co jsem chtěla,
tvá láska oporou mi byla.
Když poprvé zlou pravdu jsi mi řekl,
že tvé srdce plné je.
Když poprvé můj smutek změkl,
čekals kdo se usměje.
Když poprvé jsem plakala a na tebe
čekala, settřel jsi jen slzy mé,
slíbils, že se to už nestane.
A já jsem ti uvěřila.
A tvou ženou býti chtěla.
Autor Ainien, 22.10.2010
Přečteno 279x
Tipy 1
Poslední tipující: Neriah
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí