Pohádka skončila.

Pohádka skončila.

Anotace: I pohádky končí... Ale v životě bohužel spíš špatně.

Sbírka: Chester

I pohádky končí,
a v životě špatně.
Jako zlomený válečník každý k zemi poražen padne.

A tak se cítím.

V pohádce,
co končí
kde nezazvoní zvonek,
nekončí větou „žili až do smrti“.
Ne… žádný šťastný konec.

Se vším ztraceným je to příběh, co zůstane nedočten.
Zbývá jen věřit
a děkovat
za každý
neprobrečený den.

Zase jsem se spletla
a stále dokola ve stejné chybě...

Tak zhasla jsem světla.
Protože po tmě se lépe pláče.
Autor Philosophic Theory, 23.10.2010
Přečteno 492x
Tipy 11
Poslední tipující: Samantha Graham, Gabrielle, mauvais-ange, Nick Name, Fungal, CULIKATÁ, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí