přicházela pořád

přicházela pořád

Anotace: ... až zbyla ...

.
přicházela
za ním k ránu

nová pořád

tak žíznivá
ptávala se
jsi můj milý?

zašeptal sen
lehounce
do polštáře

má maličká

a usínal
tajnosnubný
do večera

zase sám

očekával
nové slunce
za obzorem

až jednou
proti ránu
tma přebyla
.
Autor a_tao, 23.10.2010
Přečteno 307x
Tipy 7
Poslední tipující: Lota, Špáďa, Mbonita, CULIKATÁ, labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí