OČI S PERLOU

OČI S PERLOU

Anotace: OČI S PERLOU

Když kouknu tobě do očí
celé moje skromné žití
promění se rovnou v kámen
sluncem celý vyhřátý.

Nemohu já koukat na Tě
moje tělo sdrcem hledí
vidím já se v tobě rázem
moje duše chce žít čin.

Zakrej pro mne tvoje oči
schovej svoje perly černé
memohu já vyrvat city
moje tělo je vždy s tvým.

Už mne nemuč, nech mne umřít
nebo rovnou ke mne přistup
můj život k sobě spoj si s tvým
tvé jsou oči, můj je zájem
radši zemřu!
Když nemohu být tvým!!!
Autor Black T.A, 12.01.2006
Přečteno 629x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí