POLIBEK

POLIBEK

Anotace: polibek pro smrt

Chtěl bych zkusit tvoje rty
jsou tak krásně narostlé
chtěl bych já je okusit
i když jsou dost zarostlé.

Tvoje pusa má mé sny
celou nocí vidím tvé rty
moje noční líbání
vždy se s ránem ztratí

Proč jsi to stále jen Ty!
Kdo mne budí se spaní
ptám se celým tělem svým
kdy se sny už změní v čin.

Snad mé srdce dojde pro cíl
snad se v brzku promění.
Moje pusa a tvé rty
polibkem si řeknou!

Já jsem tady a ty se mnou
moje lásko já tě chci!
Prožijem my život ve dvou
nebo prostě Já Tě CHCI!!!
Autor Black T.A, 12.01.2006
Přečteno 869x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí