Tajemství sněhové vločky

Tajemství sněhové vločky

Anotace: melancholická básnička :)

Chytej prosím
padající sníh
do svých horkých dlaní
vločky jsou mé
hořké slzy
jenž hořkost svou ti dají

Chytej prosím
padající vločky
jsou mým srdcem
které hledalo
vůli žít
nyní však musí
již navždy odejít

Tanči prosím
když venku sněží
mé tělo, srdce, slzy
jsou vločkami
padající do tvých dlaní
na tvář tvou
a já tě tak mohu
naposledy políbit
naposledy obejmout
Autor elfik0024, 24.10.2010
Přečteno 337x
Tipy 10
Poslední tipující: Bíša, Kapka, Květka Š., Maranatha, CULIKATÁ, Neriah
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí