Sen

Sen

Anotace: kraťoučká lyrická báseň,která mě napadla v okamžiku,když se moje kamarádka rozcházela s přítelem

Krásný sen měla jsi v životě svém,
něco však zranilo duši v těle tvém.
Ztracená bloudíš orosenou trávou,
nevzbudí tě už snad ani cukr s kávou.
Chtěla jsi životem lehce proplouvat,
teď však už musíš, jen tiše stát.
Nakonec čekáš, zklamaně čekáš,
a ten svůj krásný sen marně hledáš,
tak čekej...
Autor Mania Dardeville, 12.01.2006
Přečteno 354x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrá.. má to rytmiku a mylšenku... líbí

17.01.2006 13:32:00 | Manik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí