Pavoučí

Pavoučí

Anotace: Omotej si mě kolem sebe...

Konečky prstů procitni na mou hruď
nebuď už zbabělý a dohoď ten stud
Najdi cestu která vede do cíle
z nářků po nocích pluj na míle...

Pátrej v rozkoši kam Tě lákám
smyslná touha a pak padám
Do noci kde nic nekončí
začíná právě rej pavoučí...

Tak omotej si mě kolem sebe
budu vnímat jen a jen Tebe
Svou silou pak dlaněmi mě chyť
slyšíš nahlas jen můj křik...

Pokračuj v té cestě kde pronikáš
udělej mě krásnou, jsi kronikář
Vzpomínkou na noc pavoučí
která se nikdy s nikým neloučí...

Svázaná zůstanu na pořád
mé srdce máš dokořán
Tak běž pavoučku hezky pracuj
cestu si ke mně rychle zkracuj....


čekám.................
Autor Kett, 25.10.2010
Přečteno 351x
Tipy 18
Poslední tipující: čarodějka07, kroužek, Eru Alonnar, sobý hnusec, Niky88, Květka Š., Zasr. romantik, labuť, jitka.svobodova, zenge, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST....bože skvělé

10.11.2010 16:38:00 | Eru Alonnar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí