Inzerát na "lásku"!

Inzerát na "lásku"!

Anotace: Inzerát na "lásku"!

Inzerát na lásku!

Stůj zastav se a počkej chvíli,
kam spěchat vždyť máme celý den,
Stůj abychom spolu déle byli,
než řeknem si,
že to byl jen sen.

A ráno vzkaz u mobilu najdu,
zítra mi prosím nevolej,
tak zase s přáteli na pivo zajdu,
najdu si jinou a bude hej.

Co naplat už to tak běží,
a slunce střídá temná noc,
a z kostelních převysokých věží,
nepříjde zpěv zvonů na pomoc.

Nevzbudí ze sna,
z narkózy opilý,
polévky z Tesca,
mé dny už zabily,
a s láhví v ruce,
odsouzen na dřevo laviček,
s lahví tou prázdnou,
a nad hlavou měsíček,
zas jednou vylezu,
a pod oknem budu volat,
že srdce strádá,
nedá se nic dělat,
podávám tímto zde vážný inzerát,
"Hledá se žena co nenechá ho stonat!"
Zn. Milý,slušný a mladý,
raději než chytrou,
aby měla vnady,
a pozor nic ne na stálo,
aby mi to život náhodou nepos.....
Autor Atilla, 25.10.2010
Přečteno 305x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí