Vzpomínám

Vzpomínám

Anotace: Vzpomínky na minulost

Na skříni stále věci,
co dostal jsem před léty,
srdíčka z perníku,prstýnek,
za nimi voňavka od tety.

Nevím proč dávno jsem je nevyhodil,
vzpomínky držím si,
jako bych s časem závodil.

V počítači archiv smsek cos poslala střežím,
někdy jen belhám ulicí,
někdy zas běžím,
a večer co večer na zastávce stavím,
kontroluju okna tvá,
a mlčky tvůj balkón zdravím.

Tam koukal jsem s tebou na město,
na auta,
mizící v dáli,
tam stávali jsme a zírali,
jak po zábradlí dešťové kapky stékaly,
schouleni k sobě,
tehdá nám nebylo zima,
jenže teď bez tebe,
nějak změnilo se klima.

Mělas tam kolo,
a květin krásných spousty,
v zimě šlo krásně vidět všude,
a v létě ti vlasy zhoustly,
o to však více vuňi růží zachytily,
stačil jeden nádech,
a byl jsem jinde,
a ne jenom na chvíli.

Teď krčím se všude,
a dělám že Tě nevidím,
měl sem své chyby,
a taky se za ně stydím,
ani jeden jsme nebyli ideál,
a možná nám chyběla vůle,
nešlápli jsme na pedál,
takže to byl roční úlet,
bohužel asi změnil mi život,
teď padám dolů jak spící pilot,
a až se roztříští,
ta moje cesna,
třeba tě probudí můj výkřik ze sna.
Autor Atilla, 25.10.2010
Přečteno 324x
Tipy 5
Poslední tipující: James Libustka, Ejí, CULIKATÁ, Jana M.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Báseň si mě vtáhla.

25.10.2010 20:14:00 | Jana M.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí