Stále na Tebe myslím

Stále na Tebe myslím

Anotace: myšlenky o lásce

To slovní spojení se bojím povědět,
snad mohl by se to někdo dozvědět.
Bojim se, že nemáš mě rád,
že nemám nic, co bych ti mohla dát.
Že jsem to já, kdo miluje,
já, kdo později lituje.
Nechci v tom zůstat sama,
jsem přece dáma.
Proč nemůžeš mně také milovat,
tajemství lásky se mnou poznávat.
jak poznám, že je to oboustranné?
Že mě taky milujete, pane?
Chci, abych tvou vyvolenou byla,
a spokojený život s tebou žila.
Jaká je pravda?
Tu se nikdo nedozví,
už jenom pro to srdce zlomený.
Autor Barborka, 25.10.2010
Přečteno 533x
Tipy 5
Poslední tipující: tato22, knuP, Kars, Jeronym., Agniezka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné a citlivé, buď jen odvážnější ... :-))

04.05.2011 20:55:00 | kasparoza

Asi to ještě není pravá láska
když jenom tvoje srdce laská
láska, toť vrchol souznění
když ana i on se mají rádi
až k zbláznění

25.10.2010 21:44:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí