Pohádka o štěstí. A o smůle.

Pohádka o štěstí. A o smůle.

Anotace: .

Mám štěstí, protože se Vivaldi narodil
tak dlouho přede mnou,
ale já ho pořád slyším.
Mám štěstí, protože můžu být cizincem
a ze sprchy mi nejde plyn
místo vody.

Mám možná i smůlu.
Ale to jen málokdy.
Snad jen, když ji potkám.
A nevím, co říct,
protože pokaždý má
jinou podobu. A jinou duši.

Je to dobrá smůla.
Prohrávám.
Ale šancí mi neubývá.
Autor Tecka 2, 25.10.2010
Přečteno 359x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí