Klíč

Klíč

Anotace: ...od Tvého srdce

Hledám klíček k tvému srdci,
lásko, pustíš mě dál ?

Bloudím, tápu, ve dne v noci,
lásko, chtěla bych dál...

Cennější než všechno zlato,
temnější než oceán,
malý klíček ztracen v moři,
poradíš mi, kudy kam?

Možná nemá cenu hledat,
možná nemá cenu smutnit,
v dlani jiné duše lásko,
zahlédla jsem tvůj klíč třpytit.

Až se jednou budou ptát,
koho hodlám milovat
a komu svěřím z lásky klíč?
...řeknu že je zaprodaný
a že už je dávno pryč...
Autor Neriah, 25.10.2010
Přečteno 276x
Tipy 9
Poslední tipující: la loba, Šerák, James Libustka, WhiteSkull, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tradiční záležitost netradičně podaná:)

01.11.2010 22:39:00 | Šerák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí