Motýlek

Motýlek

Anotace: starší věc

Motýlka na dlani mám
Toho motýlka Ti dám
Motýlek na dlani sedí
Smutně na Tebe hledí
Vesele křídly třepotal
Vždy když ses na mě usmíval
Ten motýlek nelétá
Zatím jen křídly třepotá
Ale létat bude
Až Tvým motýlkem bude
Autor Žena z Marsu, 26.10.2010
Přečteno 415x
Tipy 3
Poslední tipující: Demedalex, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí