Nahá role

Nahá role

Anotace: ...

Nemít tak člověčí jméno
pach
a vzpomínky …
neohlížet se zpět

vleže na zádech
dýchat dolů do boků
a věřit …
posílit zázraky

že voda jen usíná v poušti
ale má svůj zástup
když chceš se napít

věřit kotvě v bouři
co udrží tisíc okamžiků
a jednu malou chvilku navíc
nespoutaného vlnobití
aby bárky
nepospíchaly s výletem ke dnu

věřit vrbám
že jejich vlasy pláčou
a jejich copy mrskají radost

věřit nitím
ve všech knoflíkách

......................

Jen se mi zdálo
že si to zasloužíš
Autor Marcella, 26.10.2010
Přečteno 325x
Tipy 12
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, kouzelníček, James Libustka, Bíša, isisleo, WhiteSkull, Psavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

***

04.11.2010 16:38:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí