nema nazev vymyslete ;)

nema nazev vymyslete ;)

Anotace: ....

Rozostřená mysl vínem,
probodává srdce splínem,
bodá víc jak ostrý nůž,
protože se cítím pořád hůř,
v hlavě kopec bolestí,
oči se plní lítostí,
nemůžu najít správný směr,
klidnou cestu bez výmolů a děr,
utrpení utápím opět a zas v chlastu,
a je jedno že je ve skle nebo v plastu,
lítost přetéká, valí se z očí ven,
a mě to připadá jak hodně špatný sen,
najdu někoho kdo mi z toho pomůže,
a nebo se budu cítit pořád hůř a hůře ……
Autor stava11, 26.10.2010
Přečteno 276x
Tipy 3
Poslední tipující: R., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ovíněná :)

26.10.2010 15:20:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí