Tajemství

Tajemství

Anotace: Láska se nedá popsat slovy, protože každá je jiná, každá je dokonale odlišná :-)

Tajemství

Kdo zná to tajemství,
kdo poradí mi návod
na dokonalý klid a štěstí
jako mají řeky z prchajících vod?
Chtěla bych znát způsob,
jakým ostatní vidí svět
a ten počet šťastných osob,
vyřčených milostných vět.

Kdo řekne mi o lásce,
o citu, jež zachraňuje,
proč slepost působí tak sladce,
že nás nakonec jen zraňuje?
Chtěla bych aspoň jedinkrát
pocítit, že vím, co bych chtěla,
aspoň jednou mít doopravdy rád,
patřit milému celičká, celá.
Autor Juřinka, 26.10.2010
Přečteno 311x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí