Pro Renatku...

Pro Renatku...

Anotace: Renátko!!!

Pro mou milou Renatku
chci básničku napsat.
Kopneme je do zadku,
řekneme jim nasrat.

Všem těm, co ti kazí spaní.
Všem těm, co ti nenapsali.
Pro tvé milé pousmání
práskneme je po prdeli.

Ty máš kozy jako vozy
nemusíš se bát.
Najde se tak někdo brzy,
kdo tě bude milovat.
Autor slunovrat, 26.10.2010
Přečteno 308x
Tipy 1
Poslední tipující: J sh' T r' k
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí