Paradox

Paradox

Anotace: .........

Hedvábná obloha se zdá,
jakoby byla lehká...
Lehčí než peří vlaštovky,
kroužící po ní...
barevná melodie toho ptáčka zpěváčka se mění,
v celý koncert!

Jsem jako v kostelní zvonici.
A dívám se dolů - do mlhy

Hluboký nádech před skokem do...
sněhobílého prostěradla s jednou jedinou vadou na dokonalosti,
té zdánlivě andělské bělosti!

Kapka krve uprostřed...
Autor Lamorte, 26.10.2010
Přečteno 272x
Tipy 18
Poslední tipující: Unyle Pěl, CULIKATÁ, Gabrielle, Psavec, labuť, la loba, Arthur Bimbaud, Sweet KiWi, WhiteSkull, Agniezka, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí