Moje závislost

Moje závislost

Anotace: každý nějakou má...

Přemýšlela jsem o hodně věcech,
Ale nejzajímavější si byl asi ty.
Duše se odpoutává od těla
A potkávám ji jen když potkám tebe.
(I know, how I feel when I’m around you)

Připomínáš mi, že neexistuje zklamání
- Ne s tebou –
A rozmazluješ mě svou slušností
- Protože takových je málo –
(Ale je to jen mnou?)

Jsem tvou zápornou stránkou,
Tvým rozptýlením
- Jak sám říkáš –
(Ale je to dobře?)

Nevím, co bude dál
(chci toho víc a víc)
Jsi jako heroin
A já jsem Kurt Cobain
A čekám až si dám zlatou dávku
Nebo se zastřelím
(A poslední obrázek, který si uchovám
bude úsměv tvých očí,
protože ten mi bude vždycky chybět)

It’s Better burn than fade away
Autor Albík, 26.10.2010
Přečteno 303x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí