Bývaly lásky, bývaly šťastné

Bývaly lásky, bývaly šťastné

Anotace: vzpomínková, nostalgická

Bývaly lásky, bývaly šťastné

Bývaly paprsky odrážející se ve vodě,
nyní se vpalují do srdce mého,
byli jsme malí milenci v nepohodě,
dnes se bojíme potkat jeden druhého.

Bývalo město v noci magické,
vídali jsme se náhodou,
jak to mezi námi bylo krásné a komické,
nyní, jak získala tě jiná, je záhadou.

Bývali beránci na obloze bílí,
teď když vzhlédnu vidím jen mračna,
byl to můj kamarád, můj milý,
dnes ho zazlívám, jsem vztahovačná.

Býval jsi sen malé dívenky,
teď jen stín z tance zbyl,
a sen rozpadl se jak střepy ze sklenky,
ukradl med, zůstal jen pyl.

Byli jsme u sebe na zelené trávě,
to když blesklo se mu v očích,
jak malí provokovali jsme se hravě,
teď už jen vzpomínám na jeho smích.

Bývaly lásky, bývaly šťastné,
dnes už se rozpadly na různé části,
to opojení bývalo tak krásné,
zbyla jen nostalgie a hlava plná zášti.
Autor Juřinka, 27.10.2010
Přečteno 263x
Tipy 7
Poslední tipující: Gabrielle, CULIKATÁ, Danga, Jiná, Sweet KiWi
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Proč hlava plná zášti???...jinak moc pěkná...vzpomínej na to hezké a jdi dál tou životní cestou na které tě jistě potká ještě mnoho krásných zážitků.. :-)))

27.10.2010 09:46:00 | Sweet KiWi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí