V zákopech

V zákopech

Anotace: ...

v zákopech
mých nenasytných gest
čekáš
a marně hledáš lest
když dlaně
podobné
něžným přeběhlíkům
ztrácí se někam ke kotníkům
než rty
naslepo vypálí
zbytečně krátké dávky
stáhnou se výš
a ani kousek zpátky

v zákopech
poslední cigaretu
krajku
na ostří bajonetu
poslední útok poslední kroky
předstírej
odkryté boky

v příšeří
o pohozenou botu
spadnu
na nedobitou kótu
vzdám se
a nikde žádná lest
když přišla jsi mne
svést
Autor kroužek, 27.10.2010
Přečteno 260x
Tipy 22
Poslední tipující: Veru, Dota Slunská, ziriant, dream in emptiness, janewe, CULIKATÁ, zenge, Gabrielle, Psavec, labuť, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... Nic vice,nez ST a staly obdiv k Tvym versum

21.01.2011 12:55:00 | Veru

St z ostří bajonetů
dnes asi nej v modrým světu
nerad se pletu
snad jen Dota?
a nebo se mi to už motá:)

27.10.2010 21:24:00 | zenge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí