V té vysněné zemi

V té vysněné zemi

Anotace: pro myšu :-*

V té vysněné zemi
kde jsem nikdy nebyl
potkal jsem Tebe
a byl jsem v sedmém nebi

V té vysněné zemi
kterou mám jen v hlavě
lehávám s tebou
u potoka v trávě

Slyším ten šum vln
a břehů -
slyším v nich doteky
a tvoji něhu

V té vysněné zemi
každou noc se ocitám
ve dne zas každý úder hodin
a sekundy počítám

až zase se oddám
mému snění -
až se zas den
na noc změní...

Ani nevíš jak jsem rád
že tu semnou můžeš spát
Snad necháváš si hezky zdát
že zas ráno se budem milovat
Poslední noc v měsíční záři –
Mé očí láskou pro tebe září
Chci tě mí blízko, chci tvé doteky -
chci se v nich osvěžit, jak ráno u řeky

Chci, abys za svítání
byla mou rosou raní
mou duhou na dlani
při vstávání…
Autor Chašmodský, 27.10.2010
Přečteno 325x
Tipy 13
Poslední tipující: CULIKATÁ, Gabrielle, Psavec, labuť, Mbonita, James Libustka, Kapka, Fighting Dreamer, páááááááá
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..hezké..

27.10.2010 11:57:00 | páááááááá

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí