Lístky kopretiny

Lístky kopretiny

Anotace: Jako když někdo otrhává květ a má spoustu otázek...

Začala ses topit v moři,
všechno postavený můžeš zbořit.
On dal právě city stranou,
co říct... nashledanou?
A nic víc...

Co se tady vlastně děje,
vše je jinak a kdo se směje.
V těle všechno se zmítá,
vidět ho... a zase v tom lítá.
Sama...

Chce se chovat přirozeně,
přemýšlí, co vše je v ceně.
Srdce steskem puká,
duše vyschne a pak?
Pomůže rozum... neví

Cesty se náhle rozdělily,
chce a nemůže být s nimi.
Láska ještě někde dřímá,
nebo je z ní popel a hlína?
Pověz...
Autor Jedůfka, 27.10.2010
Přečteno 332x
Tipy 6
Poslední tipující: korzar, CULIKATÁ, la loba, James Libustka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc hezké.

11.03.2012 15:47:25 | korzar

buď a nebo...

27.10.2010 16:46:00 | Jedůfka

Co takhle místo nashledanou -sbohem...?

27.10.2010 16:45:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí