Královna času

Královna času

Anotace: ...

Den po dni uplývá a Královna času
život tvůj posouvá k prvnímu šedivému vlasu.
Královna času má nad životem moc,
je velice chladná a každou noc
protančí ve svém krásném sále
velmi smutná, že postrádá stále svého krále.
Až jednou princ cestou necestou
vydal se do světa za svou nevěstou,
zabloudil do chladného království,
kde vládla mocná Královna času,
pomalu ho dováděla k bláznoství,
nemohl se vynadívat na její spanilou krásu.
Až už to nevydržel, sebral papír a tužku
milovný dopis napsán měl
a v něm, že ji chce za svou družku.
Přichystali velkou svatbu
a Královna již
potkala svou pravou lásku
tak jako kněz kříž.
Oba velice šťastní byli,
že společný život sdíleli
a spoustu dětí spolu měli.
Autor olusza, 27.10.2010
Přečteno 315x
Tipy 11
Poslední tipující: Issa, CULIKATÁ, WAYWARD, Danga, Gabrielle, Agniezka, Inge
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí