Kolotoč

Kolotoč

Anotace: jen zvědavá na cizí názor..

Tak krásně se usmíváš
se mnou mluvíš
s láskou v očích.

A píšeš básně
o kolotočích.

Život se točí,
na kolotoči.
Hlava se točí,
úsměvy září
a srdce mlčí.

Ale proč?
Pro něj to není kolotoč?

Co se to děje?
Hlava se točí
a srdce se směje.

Hlupáku hloupá,
zavřel jsi oči.
To nebyla láska,
kdo ti je přikryl.
Dostal jsi strach,
sám jsi je přikryl
bílýma dlaněma
jak led
a oči pálí
a pláčou..

Není moc šancí, kam jít
a nebloudit.

Hlava se točí
na kolotoči,
zavřel jsi oči
a tvé srdce brečí.

Pustil jsi lásku
bílýma dlaněma.
Nebyla na provázku,
utíká
do ticha
a mlčí..
Autor Amalya, 27.10.2010
Přečteno 361x
Tipy 1
Poslední tipující: Helena Lovecká
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí