Nic není

Nic není

Anotace: patetický, ufňukaný, ale tak se zkrátka cítím...

Basy duní, život de dál,
ale nevoní, cosi mi vzal.
Myšlenky letí,v hlavě prázdno,
krásu obětí, nezažil sem už dávno.
Není cit, není duvod spolu být,
chci plakat chci klít,
chci zě zpátky mít. S páskou na očích,
stojím u zdi, měl sem vědět o trápeních tvých,
pokus se mi odpustit. Hlavou ryju v zemi,
nic se nezmění, kde láska chybí, nic není.
Autor Slimoslav Slimovský, 12.01.2006
Přečteno 437x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí