Přirovnání

Přirovnání

Anotace: Jedna z mála mých zammilovaných básní(teda je stli se to tak dá nazývat)

Má lilie pobledlá
jsi zašlá a uvadáš.
Má květino nádherná
jsi zašlá a hůře vypadáš.

Má sýkorko barevná
Tvé barvy se ztrácí.
Má vrbičko ohebná
Tvůj život se kácí.

Má růžičko šlechtěná
Ty začínáš být planá.
Má vodiščko průzračná
Ty jsi!? Ty jsi nyní kalná...

Můj poklade třpytivý
Ty počínáš se černat.
Můj kamínku líbivý
Ty začínáš již větrat!

Můj andílku!
Teď miluji Tě spíš
a doufám!
Doufám že se nezměníš.
Autor Baghyra, 12.01.2006
Přečteno 708x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí