podstatný jména

podstatný jména

Anotace: ...

Dneska je mi osum
už zase je mi -
nechávám si přerůstat přes hlavu
absurditu
abych mohla brečet
brečím
příkladně
že já to ještě vůbec dělám
s tebou
tebou
šlapu si po štěstí
a pak se tomu směju
příkladně
bez masky, proč masku
fatální pocit - už podvanáctý
jen jestli to ještě budu dělat
s tebou
představuju si boha
jak si věší šaty na ramínko,
mně by se nechtělo
když dneska je mi osum
bude mi zitra šesnáct
nebo nula
moje obavaná kamarádka
nenechat pocity aby je poznaly
aby je poznal
zas ten trpnej třetí rod
zas moje nohy na jeho, něm, v něm
vjem že
zítřek bude
přijďte
já příjdu

děkujem
Autor Rama_Maslova, 29.10.2010
Přečteno 309x
Tipy 2
Poslední tipující: Jan Hrábě
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

super! ne pod vsim si dokazu neco predstavit, ale pripada mi, ze ty urcite vis o co jde.. :-)

29.10.2010 13:30:00 | Jan Hrábě

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí