Pro tebe .....

Pro tebe .....

Anotace: Pro něho,chci zapomenout ale nejde to.....

Večer,když měsíc vychází
a slunce zapadá,
když tma přichází
a světlo odchází
furt na tebe myslím
a do polštáře břečím.
Když ty si užíváš,
tak já stále zoufám
jestli tě někdy uvidím
a tvé krásné oči spatřím
furt čekám.....
Autor vrtulka5, 29.10.2010
Přečteno 321x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, Šerák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Večer,když měsíc vychází
a slunce zapadá,
když tma přichází
a světlo odchází
utři si slzy, maličká
líbí se mi tvá básnička...

29.10.2010 20:08:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí