První milování

První milování

Anotace: ...

Barvy tónů slunečních
v chvílích slastných rozpaků
snímal z víček růžových
ponořených do svítání

ukryl slzy v kapesníku
ztlumil světla velkoměst
uschoval svá přání noci
ruce pevně zatnul v pěst.
Autor Paulette, 29.10.2010
Přečteno 438x
Tipy 5
Poslední tipující: Sýkorka07, CULIKATÁ, PoeziGirl, Skrat
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí