Andělský let

Andělský let

Anotace: tak mě to jednou napadlo, ne tedy že by mě to ohrozilo na životě, spíš naopak :D

Letí anděl hledí k zemi
Hledajíc lásku čistou
Mezi všemi těmi lidmi
Zřel jen masu pustou

Hledal, hledal víc
Jenže pořád nic
Letí, letí stále dál
aby v lásku věřit nepřestal

chodí anděl, chodí městy
davům hledí do srdcí
procházeje všechny cesty
zříc jen samotu rostoucí

hledal, hledal víc
jenže stále nic
chodí, chodí stále dál
aby v lásku věřit nepřestal

stojí anděl hledí k zemi
doufajíc v lásku čistou
stojíc mezi všemi lidmi
již ztrácel svou jistou

hledal, hledal víc
jenže nic a nic a nic
stojí, stojí stále dál
V lásku věřit? Zaplakal

Klečí anděl oči zavřené
V modlitbě za lásku
Klečí v době ztracené
Bez barev a odlesku


Hledal, hledal víc
Jenže pořád nic
Klečí, klečí stále dál
V lásku věřit však přestal

Leží anděl hledí k nebi
Hledal lásku čistou
Jen slzy tvář mu zdobí
Již má duši zpustlou

Ležel, ležel dál
Lásku nehledal
Leží, leží, stále leží
Nezvedne se ani stěží

Vidí anděl, vidí náhle
Dvě duše v srdcích spojené
Dívka a pak chlapec vedle
V objetí si šeptají slova dojemné

Vidí, vidí stále víc
Lásku a nic víc
Zvedl se a zajásal
Nikdy víc nikdy víc
V lásku věřit nepřestal

Letí anděl hledí k zemi
Vidí tu lásku čistou
Mezi všemi těmi lidmi
kde duše blízké si jsou
Autor Aka Kiss, 30.10.2010
Přečteno 360x
Tipy 2
Poslední tipující: René Vulkán, hypertenze
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tip za délku a snahu.
A piš a piš, furt piš

20.02.2011 22:16:00 | René Vulkán

Předešlý komentář má hodně pravdy, ale mě se líbí hlavně téma a závěr....dávám tip

30.11.2010 10:18:00 | hypertenze

Přémo, námět dobrý, ale to zpracování. To neustále opakování letí, letí...leží, leží...je zbytečné a rušící...takhle se to píše na základce. Oproti tvým předchozím básním, mi to přijde vyumělkované. Promin, ale není to nic moc.

28.11.2010 14:27:00 | Draconian

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí