Touha

Touha

Anotace: ...když sladká vůně touhy očaruje struny hlas...

Z dáli zní houslí hlas
srdce bijí na poplach
když sladká vůně touhy
očaruje struny hlas
milenců doprovod
v lásky hrách

Příboj rozkoše tříští se o skálu
zaduní sonáta mořských varhan
vlny zašumí v pěnivém chorálu
hloubka Tvých očí
modrý oceán

V něm chci se lásko utopit
polapen klesám modrou slastí
v Tvém objetí uzamčen
navždy chci být
zazděný v lásky pasti

Spoutej mne vůní svého těla
bičuj mne krásou svou
pozvedni víčka
modrého anděla
utop mne v milostné tůni
Autor Sladkalu, 31.10.2010
Přečteno 348x
Tipy 7
Poslední tipující: Any 4, Myrja, Danga, Květka Š.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nádherné topení se v žáru touhy

01.11.2010 23:49:00 | Lilien

Takové topení
je krásné...

31.10.2010 12:19:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí