Portál

Portál

Anotace: Sekce mluví za vše

Přemýšlím marně
na hříchy své vzpomínám
snad nejsou žádné
nechápu před čím utíkám
Z ničeho nic jsem sám proti všem
přestávám vědět kdo vlastně jsem
Nejspíš je to abnormalní jev
odpovědí je můj vlastní hněv!

Zavírám oči
a vznáším se v myšlenkách
svět se mi točí
nacházím se na cestách
Hledám místo, kde najdu klid
já musel jsem z ráje odejít
hledám svůj klid, už nemůžu zpět
chci začít znovu- od á do zet

Ztrácím se někde v pustinách
klamu sebe na hostinách
nejde skončit, nejde jít dál
jde zůstat na půl cesty - já hledám portál
Autor Ivan Švec, 31.10.2010
Přečteno 286x
Tipy 2
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hledání je krasné,ještě lepší objevování St

13.02.2011 12:20:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí