Anděl

Anděl

Anotace: .....

Jsi jako sluníčko
co zahřálo mě maličko
jsi ten můj měsíček
co večer zahřívá mi pelíšek

jsi moje každodenní touha
ta co poblouznila má očka
ta pusa co dal jsi mi na té oslavě
tu já cítím denno deně na sobě

ta touha z tvého nitra
to ona mě tak okozlila
jsi moje sladká myšlenka
to ty jsi ta moje postýlka

to když dívám se ti do očí
to já vidím to krásné snažení
to jak lichotkama balíš mě
to se mi líbí POPROS MĚ!

nepros mě at tě miluji
to moje srdce už dávno ví
ví to tak že pohladils ho
to když ucítilo to teplo

pak ukazal jsi usměv svuj
to když do kolen dostáváš mě furt
tak jednoduše popsat to nejde
to jedno vím jistě chci jen TEBE

tak každý den těším se na tebe
to jak políbíš mě nádherně
to vklouzneš jazykem do mých úst
to já ucítím chutě můz

víš co na tobě nejvíce miluji?
to že na světě gentlmeni ještě nevymřeli
to jak ladně pouštíš mě do dvěří
to já na tobě anděli miluji

tak každopádně pamatuj anděli
že na zemi nejsi jediný
máš tu nás tak zustaň stát
já miluji tě na vždy mě máš.
Autor vlcatko, 31.10.2010
Přečteno 476x
Tipy 6
Poslední tipující: hypertenze, carodejka, CULIKATÁ, Agniezka, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné, čtené jedním dechem, cítím z tebe lásku a štěstí

21.11.2010 16:45:00 | hypertenze

děkuju moc:-*

13.11.2010 20:00:00 | vlcatko

Moc hezké, láska září ve tvých verších, jako sluníčko.

13.11.2010 19:29:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí