bolí

bolí

Anotace: no snad je to venku

Se stromů pomalu padá listí
mě zatím spaluje plamen nenávisti
zavřený v kobce kam slunce nesmí
dveře jsou pevné a dobře těsní
všechno jsem nabídl, všechno jsem dal
za lásku duši - Ďábel se smál

teď nemám nic a ležím v hrobě
a za to děkuji jen Lásko Tobě
teď nemám nic jsem přízrak noci
do oken nahlížím kde ňáký cvoci

u svíček sedí
do očí hledí
ten podal růžičku
ta dala hubičku

srdce mé rozpadlé na tisíc střepů
dívám se, závistí celý se klepu
nesmím už dál románek Lásky číst
přišly mě navštívit Závist a Nenávist
maj hrnek hořkosti, podávaj ruku
"Teď si to vypiješ protivnej kluku"...
Autor mida, 31.10.2010
Přečteno 314x
Tipy 12
Poslední tipující: Dona Quixote, Vanilková Ninja, labuť, CULIKATÁ, Jiná
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nesmutni,zase bude líp-něco o tom vím:-))

31.10.2010 18:46:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí