Noc v Praze

Noc v Praze

Anotace: v životě na ty detaily nezapomenu..

>>
>>
noční Praha hluboce šumí světélky pozdních hodin
a Ty jen pravidelně oddechuješ
chrupkáš si do snů tajících Ti pod víčky
sametovou lehkostí šimravých řas
>>
>>
poslouchám Tvou přítomnost
dojetím toužícího srdce po troše souznění
ve vzdálenosti světelných let našich dvou galaxií
smrskávajících se do černé díry Tvé ztrácející se lásky
>>
>>
chtěla bych se dotknout Tvého nic netušícího těla
dříve, než jeho teplo bude k jiným než k mému vysíláno,
ale nemůžu se pohnout strachem a bezmocí
svých snů a nadějí probdělých nocí u Tvé nevědomosti
>>
>>
kousek vedle mě klidně ležíš
na vzdálenost myšlenky mých zoufalých proseb
řvoucích v mém nitru, aby jsi zůstal,
ale Ty se dál ženeš pryč ode mě v nehybnosti spánku
>>
>>
cítím, jak Tvůj dech trhá pouta našich srdcí,
jak se celá Praha vysmívá mému snažení
a chci zemřít každičkou buňkou,
když lžu sama sobě, že ráno to bude zase dobré
>>
>>
Autor dream in emptiness, 31.10.2010
Přečteno 338x
Tipy 33
Poslední tipující: Lioness, R., Kapka, ziriant, Any 4, urcite.me.neznas, Gabrielle, Zayo, Bíša, takova, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pohled do budoucnosti jednoho z mích brzce listopadových zážitku.ST.

09.11.2010 23:27:00 | urcite.me.neznas

když nevíš,co bude ráno,vezmi si hned co máš si možnost vzít

03.11.2010 20:15:00 | takova

Smutné ST!

31.10.2010 20:57:00 | Zasr. romantik

úplně to cítím...krásný, smutný ... prostě život...

31.10.2010 19:27:00 | Mannon

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí