Dobré ráno miláčku

Dobré ráno miláčku

Anotace: ...takhle bych si to představovala...

Až se ráno probudíš,
nevím jestli bude
slunce nad tvou hlavou,
nevím jestli budeš
- o den rozumější
- o den bláznivější
- o den blíž k pravdě.
Nevím jestli budu usměvavá
plná kopretin a nadějí,
ale snad tě stačím políbit
a říct : "Dobré ráno, miláčku "
Autor Mersii, 31.10.2010
Přečteno 563x
Tipy 3
Poslední tipující: Lachailla, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí