Na prahu

Na prahu

Anotace: ...otoč se a zas odejdi !

Bum bum
jo to jsi ty ?
chtěl jsi konec těm dnům
co jsme se trápili
v infantilních pocitech
všech těch snech
tak co kolísáš mi na prahu
nemusíš projevovat snahu.

Miloval si na půl oka
čert vem ta léta
ať do sytosti užije si tě ona
ta siréna
co přeřvala naše polibky
ohlušila tvé srdce
tak nech si ty myšlenky
co akorát ubližují mi lehce.

Otoč se a odejdi si k ní
nezažijem už zádné naše svítání.
Autor Lexisa, 31.10.2010
Přečteno 256x
Tipy 4
Poslední tipující: Prdelka10, jára spots, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí