NEKONEČNE BLíZKO

NEKONEČNE BLíZKO

Anotace: láska a strach pre ňu obetovať svoj doterajší život

Na dotyk dlane...tak blízko
Na dotyk dlane...tak nekonečne ďaleko
Chcela si ovlažiť pery a zhlboka sa nadýchnuť
...prestať sa báť
Ucítiť nehu a zaplatiť všetkým, čo má
Kráčala po hrane noža so slepou vierou...
Démoni kričali a trhali jej dušu
Kričali a ona sa bála, že majú pravdu
a pre ňu nie je domov nikde
Ten krok za svetlom je vlastne celkom malý krôčik
...jedna jediná veta...
a potom už nič nebude ako včera
Minulosť sa prepadne do ničoty...
...všetko, v čo verila, že je
Už nebude dobrá ani zodpovedná
...ale možno bude šťastná...tak naozaj
Autor Snake woman, 01.11.2010
Přečteno 357x
Tipy 11
Poslední tipující: hašlerka, Mbonita, CULIKATÁ, James Libustka, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

prepáč, tiež som to mohla napísať do vzkazu :-)

a báseň sa mi inak veľmi páči

01.11.2010 08:41:00 | Romana Šamanka Ladyloba

prosím ťa v akej reči píšeš - slovo obätovať nepoznám

obedovať -> jesť obed
obetovať -> vykonávať obeť
opätovať lásku -> oplatiť lásku - akceptovať lásku - prijať niekoho city kladne

01.11.2010 08:36:00 | Romana Šamanka Ladyloba

Někdy opravdu stačí jen jedna jediná věta ..a vše je jiné
Krásné dílko ST.

01.11.2010 08:24:00 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí