DUET

DUET

Anotace: Napsáno s mojí kamarádkou při noční návštěvě baru a smutném povídání. Psali jsme na střídačku každý jeden řádek...

Je těžký život bez lásky,
jako je šance bez sázky.
Je to jak pivo bez pěny,
žít život bez ženy.

S cigaretou kterou nechci kouřit,
s nemilovanou ženou nocí bouřit,
tanec, který nechci mít,
to raději sedět a bohapustě pít.

Proč minulost zpět mě tahá,
má láska objevit se zdráhá,
však po dešti jasné nebe,
zatím svět stále zebe.

V poutech jsi manželství,
lékem se stává mateřství.
Vzpomeň si pak na mládí,
někdy i úsměv přivádí.
Však víš, že tě nic nespasí,
i dávka jedu tě zatratí.
Autor Tomikk, 01.11.2010
Přečteno 318x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, Tesk, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí