Chvíle nekonečně společné

Chvíle nekonečně společné

Anotace: ...

Zelené smaragdy místo očí,
zpod vlasů havraních,
na slunce pohleď,
roztaje v mžitkách ranního mrholení,
a místo paprsků slunečních,
pouhé slané rampouchy z očí,
k srdci puklému jistě směřují.

Malý kamínek v přívěsku,
nad svaly lásky se vznáší,
rozechvělý v okamžik nepatrný,
víčka přivřená díky slzám,
zeleň mění ses na modř oceánů,
v odlesku hrnečku s rozbitým uchem,
dárek, pro chvilky nekonečně společné.
Autor Láďa, 01.11.2010
Přečteno 283x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, Agniezka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí