Socha z mramoru

Socha z mramoru

Anotace: nikdy nic není ideální

Nad brázdou jalovička
a pod brázdou vůl,
má milá proč nejsi má milá?
Kolem nás vychrtlý kůň,
všude sladká vůně sena
a oči tvé jak hluboká tůň

Přijdeš? Čekám na tebe oddaně
Slyšíš? Protknu pro tebe vorvaně
A ty jen jako socha z mramoru
Nemluvíš, necítíš, neslyšíš,
nepřijdeš...
Autor Fanosh, 02.11.2010
Přečteno 376x
Tipy 13
Poslední tipující: hloubavá, Pevya, ilona, tato22, Zdeněk Farkaš, Bíša, SatanX, Sladkalu
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Když tak hezky vábíš, tak přijde...líbí - ST

02.11.2010 20:50:00 | Sladkalu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí