Láska je přelud.

Láska je přelud.

Anotace: Láska je podivné bludiště.

Láska je přelud , srdce sval,
jen kapka krve na čepeli,
je bič, co žene koně v cval,
je ranou, co se nezacelí!

Láskou prý strádá celý svět,
L..Á..S..K..A je torzo adecedy,
poslední uvad lásky květ,
...já miloval už naposledy!

Žena je chladná, ...srdce sval,
láskou se vůbec netetelí!
...bez Tebe bych však bloudíval,
jak slepý hlušec na posteli.

Láskou si nedám hlavu plést,
jak střep ji člověk v srdci nese!!
...Ty uvyklas už na bolest???
...naposled tedy...polibme se!
Autor ota.pé, 02.11.2010
Přečteno 356x
Tipy 18
Poslední tipující: Bíša, Admen, Jedůfka, Jana M., Mbonita, zenge, Vodoměrka, danav, CULIKATÁ, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Výborná...

03.11.2010 16:50:00 | Jedůfka

Proč jsou dnes básničky takové smutné a bolavé a pocity lidí taky... možná, že dušičkový čas moc smutně tvoří v nás...

02.11.2010 11:39:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí