Šílenství.

Šílenství.

Anotace: .

Sliby v kostnaté ulitě
ulicemi po drahách
mozkomíšních vln
vídávám plout.

Když míjí tramvaje
po koleji 3
do zítřka i na měsíc jet.

Zkouším bláznivost
brouka po orientace
v lese ze sirek.
_

Škrtnutím uhasím
touhu ve svých očích.

Doháníš mě k šílenství,
vílo má zelená.
_

Jehličí zabodané
do bříšek prstů.

Květy lilie vystlaná
ústa hladných pávů.

Sklenkami od bílého
podřezaná hrdla.
_

Ve studnici mrazivých krystalů
léčím si tvůj pohled.
Autor l'âme, 02.11.2010
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí